Eventdag 2019

09.05.2019 kl. 09:30 Cepheus Park Randers, Randers NV
Tilmeld

Billetsalget slutter:

07.05.2019 kl. 00:00

Kom med til en spændende og inspirerende dag med foredrag og udstillinger fra de bedste i branchen!

Vi hos Nordic Digital Lab er glade for endnu engang at kunne invitere til den årlige eventdag.

Traditionen tro foregår arrangementet igen i år i sponsorloungen på Cepheus Park (Viborgvej 92, 8920 Randers NV) med parkering og indgang fra Parkboulevarden. Vi kan som sædvanlig byde på en række spændende oplæg fra nogle af branchens førende aktører. Gå ikke glip af denne mulighed for at møde kollegaer, samarbejdspartnere samt leverandører.
Arrangementet er GRATIS for alle fotografer, men da vi kun har et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig.
I år foregår det på den måde, at der er 3 blokke med forskellige oplæg og workshops, og man kan tilmelde sig et enkelt oplæg eller en workshop pr. blok.
Ved besøg hos Nordic Digital Lab er der arrangeret transport fra Cepheus Randers. Der er max plads til 12 til besøgene og vil derfor tage kontakt til dem, der tilmelder sig efter der er fyldt op.


Program

09.30 - 10.00

Ankomst med kaffe og mulighed for snak med leverandører og sælgere.


10.00 - 10.30

Nordic Digital Lab byder velkommen med "Nyt fra NDL".


10.30 - 11.00

Kaffe samt mulighed for at snakke med leverandører og sælgere.


Blok 1

11.00 - 12.00

Nikon — Lasse Hyldager er en af de førende reklamefotogafer i Danmark

Lasse arbejder i hele Danmark ud fra basen i vejle, og arbejder altid med produktet (billedet) i en genneført arbejdsgang. Og billedet så er i still, eller som video så er det vigtigt at kunden er sat i centrum.
Lasse Hyldager Fotografi kan levere de billeder, der stjæler opmærksomheden. Vi bevæger os i en verden af kampagner, reklamer, reportage og levende billeder med et mål for øje: At løfte opgaven til en ny dimension.WebPuls — Sådan bliver du synlig og relevant for kunder på Google

Dette foredrag gør dig klogere på, hvordan du får bedre placeringer på Google og bliver fundet af dine kunder online. Henrik Sejer Gelineck Berg fra det digitale konsulenthus WebPuls vil vise, hvordan du kan få succes med søgemaskineoptimering og annoncering på Google.

Dit udbytte:

 • Introduktion af søgemaskineoptimering og Google annoncering.
 • Forståelse for, hvordan Google “tænker” når søgeresultaterne sammensættes.
 • Identificering af SEO-fejl og kortlægning af en strategi for dit SEO-arbejde.
 • Indblik i de tekniske parametre, der har betydning for din placering på Google.
 • Praktiske tips til værktøjer, som kan hjælpe dig med dit SEO-arbejde.


Workflow — ACTIONS vidunderlige verden

Se hvordan du får fuld fart på arbejdet i Photoshop ved anvendelse af actions når Photoshopekspert Brian Rasmussen demonstrerer både velkendte og mindre kendte action-funktioner samt viser hvordan et effektivt workflow kan se ud.Besøg Nordic Digital Lab

Kom og se vores fotolaboratorie, hvor vi klargør dine billeder til print og tryk. Se hvordan det foregår, fra vi modtager en opgave til den sendes afsted. Se også vores nye UV-printer og skærebord, hvor vi kan lave direkte print på alverdens materialer, kun fantasien sætter grænser.
Send os et 30x40 billede senest 3 dage før, så giver vi et stk. sort-hvid og et stk. farve på dagen. Se resultatet når det er printet, og få en snak om processen. Send billederne til info@nordicdigitallab.dk.


12.00 - 13.15

Nordic Digital Lab byder på en let frokost samt mulighed for snak med leverandører og sælgere.


Blok 2

13.15 - 14.15

Fotomalia — Hold gnisten ved lige

Med tiden bliver alt kedeligt, vi laver det samme igen og igen, og så lige en gang mere. Det gælder alt vi laver, og for mange, så nok også fotografiet.
Vi starter med at tage et kamera i hånden, tage billeder af familien, himlen, havet, naturen og alt det der. Så bliver vi inspireret og seriøse, dykker ned i bøger om regler og teknikker, skal ud at tjene lidt ekstra lommepenge til grej, inden vi ved af det, så skal vi leve af fotografiet og laver de samme billeder, som alle andre på instagram.
BOM sagde det, og så røg kameraet på hylden og derefter på DBA.dk. Væk var fotografiet fra ens tanker og hverdage.
Skal fotografiet holdes frisk og inspirerende, skal der mere end grej og fotoopgaver til. Du skal finde din historie, det du vil fortælle, samt dit fotografiskesprog.
Trænger du til inspiration, så kom med til en snak om dogmer, umiddelbarhed og om "at have noget på hjertet". Jakob Kjøller viser eksempler, både fra eget og andre fotografers arbejde.Koy Lab — Beauty is an encounter, by Pierre Delaunay

- The Color that suits you, for Portrait -
Color gives life to our images.
The importance of color in everyday life.
How to know your colors.
Colorimetry adapted to the profession of Photographer.
Dette oplæg er på engelsk!Passion 360 — Hvorfor skal jeg købe af dig?

…ja, hvorfor skal jeg få lige DIG til at fotografere mig?...
Er det produkter, ydelser, pris, service, sociale medier, dig, personlighed eller???
Tjae, jeg tror jo på, at det er mennesker selv, der er den ultimative nøgle til succes såvel privat som arbejdsmæssigt. Det er mennesker der skaber relationer og relationer der skaber resultater.
Dine kunder tager deres beslutninger ud fra følelser, ligesom du helt sikkert ofte selv gør. Derfor er din bevidsthed om din autentiske personlighed en del af nøglen til succes.
Salget øget 2,5 gange
Salget af flødeboller i forbindelse med salget af is, blev øget 2,5 gange! Kaffesalget i forbindelse med salg af flødeboller steg ligeledes markant, helt op til 8 gange! Sådan var det første resultat fra Frellsen Chokolade, som du kan læse mere om her.
Ses vi?WebPuls — Sådan gør du markedsføring på sociale medier værdifuld og målrettet

I dette foredrag vil Patricia Clemmensen fra det digitale konsulenthus WebPuls give dig konkrete tips til, hvordan du som fotograf kan tiltrække flere kunder ved hjælp af de sociale medier: LinkedIn, Facebook og Instagram.

Dit udbytte:

 • Introduktion til professionel brug af de sociale medier: Facebook, LinkedIn og Instagram.
 • Fordele og ulemper ved sociale medier som markedsføringskanaler.
 • Forståelse for de forskellige markedsføringstyper på sociale medier.
 • Praktiske tips til udvikling af en solid markedsføringsstrategi og redaktionel kalender.
 • Indblik i målrettet annoncering på Facebook, LinkedIn og Instagram.


Besøg hos Nordic Digital Lab

Kom og se vores fotolaboratorie, hvor vi klargør dine billeder til print og tryk. Se hvordan det foregår, fra vi modtager en opgave til den sendes afsted. Se også vores nye UV-printer og skærebord, hvor vi kan lave direkte print på alverdens materialer, kun fantasien sætter grænser.
Send os et 30x40 billede senest 3 dage før, så giver vi et stk. sort-hvid og et stk. farve på dagen. Se resultatet når det er printet, og få en snak om processen. Send billedet til info@nordicdigitallab.dk.


14.15 - 15.00

Kaffe og kage samt mulighed for at snakke med leverandører og sælgere.


Blok 3

15.00 - 16.00

Fujifilm— STEP UP TIME - #Superfullframe

Med udviklingen af mirrorless systemet hos nu alle producenter og ikke bare FUJIFILM, så vil vi som det brand med den længste erfaring inden for mirrorless teknologien skubbe grænserne yderligere.
Med over 50 års erfaring inden for Mellemformats kameraer & print går vi for alvor ind i Mellemformat med mirrorles teknologi - til priser og performance der aldrig er set før på mellemformat- vi vil i løbet af 2019 forår have hele 3 Mellemformats kameraer fra 50 -100 mega pixel og objektiver fra FUJINON eller adaptere til FF systemerne, dem i allerede har og har objektiver til.
Skal du som fotograf skille dig ud, så er det ikke nok med at være dygtig fotograf - dit kamera skal også levere den suveræneste kvalitet der er på markedet hvis du skal have de få jobs der er- og nu kan drømmen om Mellemformat gå i opfyldelse fordi prisen, størrelsen & betjeningen er som et DSLR, Plus at du kan bruge dine allerede købte high end Full Frame objektiver fra andre brands med og uden Auto Fokus.
Kom og hør hvad der sker i fremtiden og allerede nu med nye kamerasystemer til de professionelle og se prints - kameraer -objektiver og hør om systemet fra en professionel der allerede bruger det og hvorfor.
Det er step up time fra Full Frame til Medium Format - Nu og i fremtiden.Phase One — Capture One Intro

Capture One er en raw converter i stil med Lightroom. Du for fantastisk billede kvalitet, et program du kan sætte op som du vil, høj hastighed og super funktioner.
Vi tager et kig på Capture One og de muligheder som det giver dig som fotograf. Fotografering direkte til computeren, sortering, redigering, sessions, color editor, color grading og process recipes.
Kort sagt en hurtig intro til et program der kan give dig et workflow som passer præcist til dig.Workflow — Spørg Photoshop Eksperten

Der er lagt op til åben dialog og interessante demo'er, når Photoshopeksperten stiller sig klar til at svare på Photoshop-spørgsmål i alle retninger.

 • Hvordan ser jeg hvilke genveje der er aktive i PS?
 • Hvordan er det bedst at CMYK konvertere?
 • Er TIFF bedre end JPEG?
 • Er det nemt at udskifte et hoved på et gruppefoto?

Bare kom an!


Besøg hos Nordic Digital Lab - LUKKET FOR TILMELDING

Kom og se vores fotolaboratorie, hvor vi klargør dine billeder til print og tryk. Se hvordan det foregår, fra vi modtager en opgave til den sendes afsted. Se også vores nye UV-printer og skærebord, hvor vi kan lave direkte print på alverdens materialer, kun fantasien sætter grænser.
Send os et 30x40 billede senest 3 dage før, så giver vi et stk. sort-hvid og et stk. farve på dagen. Se resultatet når det er printet, og få en snak om processen. Send billedet til info@nordicdigitallab.dk.


16.00 - 16.30

Tak for denne gang! — Kaffe samt og afsløring af vinderen af fotokonkurrencen.